Pikavippi 24/7

Vaatimukset

Tarvitset pankkitilin 

Sinun tulee olla 18–75-vuotias 

Täytyy olla Suomen kansalainen tai asukas 

Tarvitset matkapuhelimen ja sähköpostin 

Kuinka saada pikavippi 24/7?

Vertaile lainoja 

Vertaile lainatarjouksia, valitse sopivin ja klikkaa "Hae Nyt". 

Täytä hakemus 

Täytä hakemus verkossa. Kaikki lisäämäsi tiedot käytetään lainan validointiin. Sopimuksen lopussa sinun on hyväksyttävä sopimusehdot. 

Vastaanota rahasi 

Voit vastaanottaa rahat noin 24 tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. 

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Pankkisiirto 

Voit suorittaa maksun pankkisiirtona. 

Pankkikonttori 

Voit maksaa lainan takaisin suoraan pankkikonttorista. 

Henkilökohtainen tili 

Voit maksaa lainan takaisin suoraan lainanantajan verkkosivustolla henkilökohtaisessa tilissä, jos lainanantaja tarjoaa tätä vaihtoehtoa. 

Tietoa luotonantajista

Sambla.fi - Sambla.fi - Sambla AB

Osoite: Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm

Puhelinnumero: 094 245 6000

Sähköposti: asiakaspalvelu@sambla.fi

Max. todellinen vuosikorko: 50%

Laina-aika: 12 kuukautta - 20 vuotta

Ikäraja: 18 - 75 vuotta

Kun lainasumma on 18000 €, takaisinmaksuaika 24 kuukautta, kuukausierä on 814.00 €, takaisinmaksettava summa 19536 € ja todellinen vuosikorko 8.3%.

Omalaina.fi - Omalaina.fi - LVS Brokers Oy

Osoite: Kalevankatu 20, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 094 255 0540

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Max. todellinen vuosikorko: 20%

Laina-aika: 12 kuukautta - 20 vuotta

Ikäraja: 18 - 75 vuotta

Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 60 kuukautta, kuukausierä on 193.71 €, takaisinmaksettava summa 11623 € ja todellinen vuosikorko 6.26%.

Pikavippi 24/7 edullisilla ehdoilla 

Nykyään monet ihmiset etsivät tapoja saada rahaa nopeasti. Internet tarjoaa monia vaihtoehtoja lainan saamiseksi, ilman että tarvitsee poistua kotoa. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on nettilaina, jota voi saada täyttämällä hakemuksen verkossa. 

Pikavippi 24/7:n ehdot 

Kun kyseessä on rahan lainaaminen, on tärkeää ymmärtää lainan ehdot ja siihen liittyvät ehdot. 

Yksi tärkeimmistä indikaattoreista on vuosikorko. Tämä on prosenttiosuus lainasummasta, joka veloitetaan rahan lainaamisesta. Korkoprosentti voi vaihdella laajasti jokaiselle lainanantajalle jopa 50% vuodessa, joten on tärkeää vertailla tarjouksia eri mikrolainanantajien välillä varmistaaksesi, että valitset parhaan vaihtoehdon. 

Toinen tärkeä lainaehto on takaisinmaksuaika. Tämä on ajanjakso, jonka aikana lainanottajan on palautettava lainan määrä. Tällä hetkellä voit valita takaisinmaksuajan 9 kuukaudesta 20 vuoteen. 

Tietämällä lainaehtoja, voit tehdä päätöksen lainan ottamisesta, sekä olla valmiimpi täyttämään velvoitteet lainan takaisinmaksusta. 

Miksi valita lainojen vertailu pikavipit247.fi:llä 

On kätevää ja helppoa valita oikea tarjous käyttämällä lainojen vertailualustaa, koska sivusto mahdollistaa erilaisten vaihtoehtojen vertailun ja sopivimman valinnan tekemisen. 

Lainojen vertailualusta pikavipit247.fi tarjoaa tietoa nettilainojen ehdoista, kuten korkoprosentista, takaisinmaksuajasta, suurimmasta lainasummasta jne. Tämä helpottaa eri vaihtoehtojen vertailua ja sopivan valitsemista omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen. 

Lisäksi pikavipit247.fi:n käyttäminen auttaa sinua löytämään luotettavan lainanantajan, sillä sivustolla valitaan vain lisenssin ja luvan omaavat lainanantajat, jotka voivat tarjota lainapalveluja Suomessa. Yleisesti ottaen lainojen vertailualustan käyttäminen voi säästää paljon aikaa ja rahaa. 

Maksuviivästyksen seuraukset 

Maksun myöhästyminen voi aiheuttaa vakavia seurauksia taloudelliselle hyvinvoinnille. Maksun myöhästyminen huonontaa luottotietojasi, mikä vaikeuttaa tulevaisuudessa lainan saamista tai voi johtaa epäedullisempiin ehtoihin. 

Jos lainanottaja jättää maksun maksamatta, peritään viivästyskorkoa jokaiselta viivästyspäivältä. Lisäksi lainanantaja ilmoittaa yleensä viivästyksestä perintäyhtiöille. Tarkemmat tiedot seurauksista ja viivästyskoron määrästä löytyvät sopimuksesta. 

Välttääksesi epämiellyttävät seuraukset maksun myöhästymisestä on tärkeää varmistaa, että sinulla on aina tarpeeksi rahaa tililläsi lainan maksamiseksi. Voit esimerkiksi asettaa muistutuksen puhelimeesi tai luoda automaattisen kuukausimaksun pankissasi. Jos maksun suorittamisessa on kuitenkin vaikeuksia, ole välittömästi yhteydessä lainanantajaan mahdollisesta maksuaikataulun pidennyksestä. 

Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisinmaksettava summa 2295 € ja todellinen vuosikorko 29.6%. 

Maksimi todellinen vuosikorko (APR): 50%. Laina-aika: 9 kuukautta - 20 vuotta.

Pikavipit247.fi-verkkosivusto ei ole lainanantaja eikä myönnä lainoja. Lainojen vertailupalvelu pikavipit247.fi auttaa sinua analysoida lainamarkkinoita ja valitsemaan parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Löydät meiltä vain lainanantajia, joilla on asianmukainen lisenssi.